VriendenLoterij Kras Directkans Laatstekans VriendenLoterij Kras Directkans Laatstekans VriendenLoterij Kras Directkans Laatstekans

Direct kans op € 75.000,- en een Volkswagen T-Roc!

Werkt uw WIN-code niet? Klik hier
Uw WIN-code is geactiveerd.
Speel mee in de VriendenLoterij en zie direct wat u ontvangt!
Welke naam mag op de cheque komen?
Naar welk adres mogen wij prijzen sturen als u wint?
En... u wint met uw 06-nummer!
Met uw 06-nummer maakt u elke maand kans op ruim honderdduizend prijzen. In mei maakt u zelfs kans op € 1 MILJOEN!
Het winnen kan bijna beginnen!
Op welke rekening mogen we uw geldprijs storten als u wint?
 
U speelt mee voor € 13,75 per lot, per trekking en u ontvangt gegarandeerd € 15,-. Er zijn 14 trekkingen per jaar.
Beveiligde server
Stap /
  • Prijzenpot mei t/m juli: € 12,2 MILJOEN

   De VriendenLoterij heeft in de maanden mei, juni en juli een totale prijzenpot van € 12,2 MILJOEN! Als u nu gaat meespelen maakt u kans op schitterende auto's, heerlijke vakanties en geldprijzen tot wel € 1 MILJOEN. U speelt al mee voor € 13,75 per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar en u kunt opzeggen wanneer u wilt. Het prijzenschema is onder voorbehoud van wijzigingen.


  • Direct kans op geld en een auto!

   Als u nu gaat meespelen in de VriendenLoterij ontvangt u gegarandeerd € 15,- als welkomstcadeau. Daarnaast maakt u in deze actie direct kans op € 75.000,- en de Volkswagen T-Roc. Speel vandaag nog mee en zie direct wat ú ontvangt!


  • Hoe werkt de VriendenLoterij?

   Bij de VriendenLoterij is uw 06-nummer uw lotnummer. Met uw 06-nummer kunt u het hele jaar kans maken op fantastische prijzen, waaronder zelfs € 1 MILJOEN! De totale prijzenpot van mei t/m juli staat op € 12,2 MILJOEN. Iedere negende van de maand maken we de uitslagen bekend. Er zijn 14 trekkingen per jaar en u steunt nu met de helft van uw lotprijs een of meerdere goede doelen.

   Als u nu gaat meespelen, maakt u direct kans op € 75.000,- en een Volkswagen T-Roc. U ontvangt als welkomstcadeau gegarandeerd € 15,-.

   Een lot kost € 13,75 per trekking en u speelt mee zolang u zelf wilt. Opzeggen kan op ieder gewenst moment via onze website, per telefoon of post. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze Ledenservice via 088 – 020 1020 of ga naar vriendenloterij.nl.


  • Een (extra) lot kost € 13,75 per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar en u kunt opzeggen wanneer u wilt.
  • Als u nu gaat meespelen ontvangt u gegarandeerd een geldbedrag van € 15,- als welkomstcadeau.
  • Met de helft van uw maandelijkse inleg steunt u een van de 48 goede doelen van de VriendenLoterij.
  • De maandelijkse trekking van de VriendenLoterij vindt plaats op de laatste doordeweekse dag vóór de 9e van de volgende maand. De 13e trekking vindt plaats op 8 augustus 2019 en de 14e trekking op 6 december 2019. De trekkingen vinden plaats vanaf 10.00 uur in de Beethovenstraat 200 te Amsterdam. De uitslagen van de maandelijkse trekkingen worden elke 9e van de maand gepubliceerd. Wijzigingen voorbehouden.
  • Op geldprijzen boven de € 449,- zijn wij verplicht de wettelijk vastgestelde kansspelbelasting in te houden.
  • Iedere deelnemer krijgt maximaal één welkomstcadeau, ongeacht het aantal loten waarmee u gaat meespelen. U kunt met maximaal 2 loten meespelen in deze actie.
  • Deze actie loopt tot en met 31 mei 2019 16:00 uur. De direct te winnen prijzen binnen deze actie kunnen gedurende de gehele looptijd van de Actie vallen en derhalve voor 31 mei 2019 (16:00 uur) gevallen zijn. Incasso van het inleggeld is voorwaarde voor het ontvangen van de prijs en uw welkomstcadeau. Bekijk hier de overige actievoorwaarden.
  • Als u al deelnemer bent, maakt u al kans op de prijzen uit de maandelijkse trekking.
  • De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10234 d.d. 23/12/2016.